مشاوره حقوقی رایگان - پلاک کردن موتور با سند اجرایی فرمان امام

سلام. من سه سال پیش موتوری از شخصی خریدم که سندش مربوط به ستاد اجرایی فرمان امام است و بدلیل مشکلات شخصی نرسیدم که بروم پلاکش کنم. الان میرم ستاد برای تعویض پلاک میگن از موعدی که روی سند برای پلاک کردن وقت دادن؛ گذشته و پلاک نمیکنن. خواستم بدونم الان چیکار میتونم بکنم. موتور سال سال ساختش 1390 هست و تقریبا یک سال و نیم از موعد قید شده در سند اجرایی امام گذشته

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با مراجعه مجدد و پرداخت جریمه امکان خواهید داشت موعد را تمدید کنید در صورتیکه به تمدید رضایت ندهند ، با تقدیم دادخواست حقوقی از دادگاه تقاضای خود را مطرح نمایید