مشاوره حقوقی رایگان - درباره ی اسناد اجرایی فرمان امام

با سلام. بنده یکدستگاه موتورسیکلت سوزوکی1000 دارم با سند ستاد اجرایی فرمان امام و شماره موتور و شاسی سنگ خورده. در واقع باید اوراق بشه اما من نمیخوام اوراق کنم. چطور میتونم موتور را از این وضعیت بلاتکلیف خارج کنم؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تنها راه شما این است که طرح دعوی کنید اما چون مشخص نیست که دلایل شما چیست نمیتوان راهکاری ارائه داد