مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی از پیمانی به رسمی قطعی به استناد بند (ذ) ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه

من در مرحله سوم آزمون استخدامی دستگاههای دولتی که در آبان 95 برگزار شد با اینکه برادر شهید هستم با سهمیه آزاد قبول شدم و از سهمیه خانواده شهدا استفاده نکردم و الان بصورت پیمانی مشغول بکار هستم اما بعد از گذشت 2سال از شروع بکارم گفتند بخاطر اینکه از محل سهمیه پذیرفته نشدم مشمول قانون بند (إ) ماده 87 نمیشم آیا این موضوع صحت دارد و قابل پیگیری نیست ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله شرایط پذیرش و تبدیل سهمیه های آزاد با ایثارگری و ...... متفاوت است