مشاوره حقوقی رایگان - لغو تامين خواسته

صاحب چک برگشتی حقوقی هستم كه خواهان با تامين خواسته ماشين رو توقيف كرده ، و بعد طرح دعوی كرد كه در دادگاه اعسار بنده قبول شد ، من بعد از چند ماه قسط ، امروز مبلغ كل چک رو به حساب دادگاه ريختم و تسويه كردم ، دادگاه به من گفت لاشه چک رو خودت بايد از شخص بگيری ! شخص جواب تلفن من رو نميده ، ميخوام ببينم كه الان تكليف چيه و چطور ماشينم از توقيفی در مياد و تامين خواسته لغو ميشه ، دادگاه ميگه تامين خواسته رو اون شخص بايد بياد لغو كنه

پاسخ ها :

آرزو سلیمانی

سرکار خانم آرزو سلیمانی :

با سلام
اگر محکوم به ،تماما پرداخت شده ،می توانید درخواست رفع توقیف تامین خواسته را به قاضی بدهید.