مشاوره حقوقی رایگان - مال غیر

با سلام همسری بد دهان و بی ادب و دروغگو دارم مدت 8 سال است با او زندگی میکنم حاصل یک دختر 3 ساله است خیلی سعی کرده ام او را تحمل کنم ولی نهایتا تا چند روز پیش که بر سر موردی واقعا خسته شدم حاصل این زندگی مبلغ حدود 110 میلیون و ماشین و موتوری است که دارم ماشین به نام خودم که با آن کار میکنم و پول نیز به حساب مادرم است البته او نمیداند و میخواهم بدانم اگر تقاضای مهریه کند آیا میتواند پول در حساب مادرم را ضبط کند ماشین و بقیه مشکل نیست فقط پول و برای حضانت فرزندم نیز چون نه کار دارد و نه اندوخته ای ایا میتواند حضانت او را حتی هفته ای یا ماهی بگیرد یا نه
با تشکر فراوان از حضرتعالی

پاسخ ها :

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام درخصوص توقیف اموال لازم به ذکر است که اموالی که در تملک شخص محکوم می‌باشد قابل توقیف است و اما در خصوص حضانت تا 7سالگی با مادر است حتی با شرایط مذکور

پرسشگر :

باتشکر فراوان ممنون که وقت گذاشتید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام پول در حساب مادرتون و یا هرکسی غیر از خودتون قابل توقیف نیست ولی اگر ایشان مطلع باشد که پولتون را به حساب مادرتون منتقل کرده اید می تواند به جرم فرار از دین از شما شکایت کند که در صورت اثبات هم مجازات خواهید داشت و هم اینکه قابل توقیف خواهد بود