مشاوره حقوقی رایگان - حادثه هنگام انجام وظیفه

من زمان خدمت از بالای پل میرداماد با صورت به پاین پرت شدم 12روز در کما بودم و صدمات زیادی خوردم چون 18 ماه خدمت بودم و بقیه استراحت پزشکی معافی نگرفتم و از قانون خبر نداشتم بعد 20 سال اقدام کردم با اینکه بیمارستان ناجا پرونده رو امحا کرده بود کمیسیون پزشکی 12 درصد فقط دکتر فک و صورت داد البته غرامت بعد ما اعتراض کردیم که این به حقوق و بیمه تبدیل کنن که مانده بلاتکلیف چیکار میشه کرد ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

با سلام اگر هنوز جوابی از اعتراض نگرفتید میتوانید به دادسرای انتظامی و یا دیوان عدالت از کمیسیون و یا نهادی که پاسخگو نیست شکایت کنید.