مشاوره حقوقی رایگان - حق اشرافیت شهرداری

سلام زمین مغازه 197 متر است که 110 متر ان تجاری ساخته شده مابقی ان در طرح بلوار قرار گرفته که 197 متر سند دارم شهرداری قیمت قبل طرح کارشناسی شده 2200 و بعد از بلوار 5000 میلیون قیمت شده توسط کارشناس و شهرداری 135میلیون حق تشرف میخواهد که کلا زمین 45 میلیون بابت جریمه کم میکند 40 درصد اشرافیت دریافت میکند ببخشید 40 درصد 110متر مغازه قانونی است من راهنمایی کنید و 103میلیون من جریمه و عوارض کرده اند و مابقی پرداخت کنم

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام لطفا من راهنمایی کنید و جواب متن من بدهید با تشکر

حسين  مصطفي زاده گيچه

حسين مصطفي زاده گيچه :

سلام شهرداری فقط هزینه های قانونی رو میتونه دریافت کنه،..ونه بیشتر که شما میتوانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.