مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام
من 15 دی قراردادم تموم شد و کارخانه ای که کار میکردم نامه عدم نیاز من رو به اداره کار زد من همه کارای پروندمو تکمیل انجام دادم و به اداره کار دادم ولی تا هنوز که حدود شش ماه میگذره به دفعات پیگیر پروندم شدم اما اداره کار به بهانه کرونا کمیسیون انجام نمیده میگه دستور نداریم اینا که کار انجام نمیدن من کجا باید کارمو پیگیری کنم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام می بایستی اسمتون رو از سایت ثبت میکردین تا به نویت رسیدگی میشد . اگر در زمان معلق شدن شما از کار ثبت نام سایتی وجود نداشته صرفا فیزیکی پیگیری کنید