مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری سهام وراث

سلام مرحوم پدرم سهام شرکت داشت تمام مراحل انحصار ورثه انجام شده و قراره چند روز بعد دفتر پیشخوان سهم وراث را مشخص کنه و اگر من بخام سهام خودمو بفروشم به حسابم میریزن ولی حساب بانک من مسدوده ایا من سهام خودمو میتونم به برادرم واگذار کنم یا بفروشم

پاسخ ها :

سيدمحمد  ملازم امام

جناب آقای سيدمحمد ملازم امام :

سلام اگر در سامانه سجام ثبت نام کرده اید نسبت به تغییر شماره حسابتان (ترجیحا افتتاح حساب جدید) اقدام کنید.