مشاوره حقوقی رایگان - در مورد شکایت پلاک خودرو تصادفی

سلام جناب وکیل من حدوده 1 سال پیش با یه خانمی تصادف کردم یعنی اون خورد به من به ایینه ماشینم من داشتم راه خودم میرفتم بعد ایشون رفتن شکایت کردن که من کمرم عمل کرده بودم الان ایشون زده به من اینجام اونجوری شده اینجام اونجوری شدی از پلاک بعد چند روز پیش سره یه داستان دیگه ای ماشین منو کلانتری خابوند بعد رفتم چند روز بعدش ازادش کنم گفتن پلاکت شاکی داره این خانمی ام که شکایت کرده من رفتم تحقیق کردن از چندتا از هم محلی هاشون گفتن چیزیش نشده به خوده زن گفتم گفت قاضی واسم 3500 بریده من 5 تومن میگیرم رضایت میدم وگرنه بریم راه قانونی هرچی قانون بگه من الان باید چیکار کنم که اون خانم نتونه 5 میلیون الکی از من اخاذی کنه و با ندادن پول مفت به ایشون ماشین چجوری باید ازاد کنم که بتوتم در بیارم ممنون از راهنمایی شما جناب وکیل

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام می باید با کمک ادله قانونی از شکایت ایشان منع تعقیب یا برادت بگیرید تا بتوانید از مخمصه رهایی یابید . اگر بیش از 1 سال از وقوع حادثه سپری شده در صورت شکایت بحث مرور زمان را مطرح کنید