مشاوره حقوقی رایگان - تعویق دادگاه

سلام
مدتی قبل طی یک خرید اینترنتی اطلاعات حسابم لو رفت و از حساب من برداشت شده بود و از شماره حسابی که بهش پول انتقال داده بودن شکایت کردم. الان اولین جلسه رسیدگی دادگاه این هفته هست و چون دادگاه شهر دیگه ای هست و خرج رفت و امد نسبت به مبلغی که برداشته بودن چندان فایده ای نداره خواستم بپرسم راهی هست صرفنظر کنم یا حداقل چند ماهی عقب بندازم تا موقعی که برگردم همون شهر؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه خریدتون اینترنتی بوده و پول را از شهر یا محل سکونت خودتان پرداخت نمودید میتوانید از طریق دادسرا یا پلیس فتا محل سکونت خودتون اقدام نمایید .

مسعود اسلامی مهر

مسعود اسلامی مهر :

خیر فقط میتوانید دادخواست خود را مسترد نمایید