مشاوره حقوقی رایگان - ابطال توافقنامه اشخاص با شهرداری

با سلام و عرض خسته نباشید
احتراما مرجع صلاحیتدار جهت ابطال توافقنامه اشخاص با شهرداری دادگاه حقوقی است یا دیوان عدالت اداری
توضیحا اینکه شخصی ملکی به شهرداری واگذار نموده (تملیک رایگان) در حالی که در زمان تملیک ملک مذکور در مالکیت مورث وی بوده و ایشان در قید حیات بوده است حال وراث دیگر در سال 99 از توافق موصوف مطلع گردیده اند و خواستار ابطال توافق می باشند
با تشکر

پاسخ ها :

مرجع ابطال توافق با شهرداری ابطال توافقنامه اشخاص با شهرداری توافق با شهرداری شهرداری ارث