مشاوره حقوقی رایگان - توافق نامه

سلام.مادر بنده برای ساخت ملک با شهرداری توافق انجام داد و در توافق ذکر شد حقوق قانونی را دریافت کردم اما بعد از 4 سال هیچگونه غرامت یا...پرداخت نشده به مادر بنده.همان مکان را مجدد بعد از 4 سال با مثراژ کمتر واگذار کرد و مبلغی بابت آن دریافت نمود.حالا سوالم این است که توافق اولی باطل هست؟چون شنیدم توافق مجدد بر سر یک مکان و طرفین قرارداد هم یکی بوده اند به این توافق توافق واحد میگویند و آخرین توافق ملاک هست و توافق اولی باطل میباشد و شهرداری نمی‌تواند ملک را تصرف کند.ممنون میشم راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل اقدام و پیگیری است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول قرارداد و تعهدات و امضاهای مادرتان با شهرداریست لذا تمام مکتوبات فوق باید به نظر وکیل برسد بهتر است مشورت نمایید