مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

سلام من دیروز در تاریخ 99/3/23 رفتم فروشگاه خرید کردم بعد اینکه هزینه رو دادم از فروشگاه بیرون داشتم میومدم دستگاهشون به صدا در امد. با کلی بازرسی از بدن بنده و نگاه کردن تو دوربیناشون نتونستن ثابت کنن که من چیزی از فروشگاهشون بر داشتم با اینکه من بهشون گفتم دستگاهتون مشکل داره من چیزی برنداشتم اما اونا بازم بهم شک داشتن. الان من میتونم اعاده حیثیت کنم. بعد حکم اعاده حیثیت چیه چه حکمی میدن

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. موضوع پیش آمده جای شکایت ندارد. به لحاظ فقدان سوء نیت فروشگاه ، شکایت شما بی فایده است.