مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری یا مطالبه وجه

با سلام. من قبلا شنیدم که اگه طرف در مقابل کاری که خواسته انجام بده. یه مقداری پول بهم بده . دیگه جرم کلاهبرداری حساب نمیشه.
یعنی یه معامله سالم انجام شده باشه
مثلا طرف قول داده که در ازای پولی که واریز کردی کرد درم به من کارت شارژ بده. و چند سری به من از طریق تلگرام شارژ سیم کارت فرستاده به صورت کد شارژ.
و در سری آخر وعده بیشتر شارژ دادن میده و میگه اگه زیاد واریز کنی بهت بیشتر شارژ میدم و وقتی فریب خوردی و پول براش فرستادی دیگه جوابت رو نده.
این معامله کلن از طریق اینترنت و غیر حضوری انجام بشه.
من قبلا شنیدم که اگه یه بار اون شارژ رو تحویل داده و معامله صحیح انجام شده . دیگه نمیشه به جرم کلاهبرداری شکایت کرد. آیا این درسته؟
الان من یه سایت فروش کارت شارژ به صورت فیزیکی از من پول برده . چه شکایتی باید ثبت کنم ؟ کلاهبرداری یا مطالبه وجه.
یه سایت که پیش فروش شارژ میکرد. یعنی الان پول صد تا شارژ میدادی و بعد یه ماه به قیمت 20 درصد تخفیف میگرفتی یعنی یه شارژ ده تومنی رو بعد یک ماه از واریز پولت بهت دونه ای 8 تومن میداد.
منم چون فروشنده بودم درخواست دادم و پول واریز کردم.
یه ماه که شد گفتند این ماه شارژ نیومده و ما سود پولتون رو میدیم بهتون. یعنی مثلاً منی که پول ده تا شارژ ریختم و شده 80 تومن . ایشون بعد یک ماه به من صد تومن پول گفتند میدن.
منم گفتم خب خوبه همون رو بدید. بعد ایشون هم واریز کردند.
سری بعدم خرید زدم بعد یه ماه باز گفتن ما شارژ رو اینجا میفروشیم و امکانش نیست این راه دور برات ارسال کنیم.
بازم گفتم من که سود فروشم رو میگیرم و چکارش دارم.
خلاصه طی چند ماه همینجوری اعتماد جذب کردن و من هی با پول زیاد خرید زدم.
حتی پول از کسانی دیگه گرفتم و وارد این کار کردم.
که الان نزدیک دو میلیاردی میشه.
و چند ماه گفتن شرکت به مشکل خورده صبر کن که حل بشه.
10 ماه از صبر کردن میگذره و همینجوری میگه حل میشه ماه دیگه.
از طریق درگاه پرداخت سایتش. پول زدم
حتی من به کارت شخصی طرف هم پول انتقال دادم.
و ایشون هم به حسابم از طریق بانک پول واریز کرده .
من رفتم شهرشون همون آدرسی که تو سایت گذاشته و نماد اعتماد.
و اون آدرسی که شرکتش رو ثبت کرده.
اونجا قفل بود و نگهبانی گفت که ایشون پول چند نفر دیگه از اینجا برده و رفته و نیستش.
طرف یه شرکت با مسئولیت محدود داره.
که در کار همین فروش شارژ ثبت شده.
الان به نظرتون چه شکایتی انجام بدم؟
چون ایشون چند سری پول خودم رو برام واریز کرده همراه با سود.
میشه به جرم کلاهبرداری شکایت کنم؟
این واریزی ها به خاطر جلب اعتماد من بود.

پاسخ ها :

کلاهبرداری مطالبه وجه خرید و فروش شارژ