مشاوره حقوقی رایگان - آیا برای راننده تاکسی که حامل مشروبات الکلی بوده سوءپیشینه میشود

سلام. همسرم تاکسی داره و در سال 97 یه بار مشروبات الکلی بدون اطلاع از اینکه این بار چیه حمل میکرده که وقتی به مقصد میرسه و میخواد بار را به صاحب بار تحویل بدهد مامورها با لباس شخصی میریزن و صاحب بار که خودش خبر داشته فرار میکنه و مامورها همسرم و با ماشینش و مشروبات میگیرند و اونشب بازداشتگاه بود و فردای آنروز به قید فیش حقوقی آزاد شد بعد از چند وقت صاحب بار رو میگیرن و دوباره پرونده به جریان میفته و با اینکه خودش اقرار کرده که همسر من راننده تاکسی هست که اطلاعی از نوع بار نداشته اما همسرم به جرم حمل و نگهداری مشروبات الکلی به شلاق و جریمه نقدی محکوم شد . میخواستم بدونم این برایش سوء پیشینه شده است یا خیر

پاسخ ها :

راننده تاکسی حمل مشروبات الکلی خودرو حمل مشروبات الکلی حمل مشروبات الکلی نگهداری مشروبات الکلی سوء پیشینه مشروبات الکلی مشروبات الکلی سوء پیشینه