مشاوره حقوقی رایگان - فسخ ماشین خریداری شده به اصطلاح سالم

سلام. من اول اظهارنامه و بعدشم دادخواست دادم و دادخواست فسخ قرارداد از فروشنده ماشین دادم و اس ام اس اومد که ثبت و در حال بررسی است. لطفأ جواب بدید بهم. ماشین سالم خریدم ولی شاسیش تصادفیه و فروشنده برای نشان ندادن خرابی دیفرانسیل و گیربکس، داخلش رو با ماده ای شبیه قیر پر کرده بود و الان بیست روزه که ماشین رو خریدم و گزارش مامور از توانی صاحب پارکینگ و فروشنده گرفتم وقتیکه فروشنده اس ام اس داد که برم زاپاس و جک رو از پارکینگیه بگیرم. قولنامه من رو هم فروشنده ازم گرفته بود و پاره کرد و من هم اطلاع نداشتم که اول بردتم سند زدیم محضر و بعدش تعویض پلاک فهمیدم ماشین تصادف شدید داشته و شاسیش تعویضه و اس ام اس دادم که پس بگیره و بعد یکهفته جواب داد بیا ولی گفت ده میلیون پولمو کم میکنه اگر پس بگیره و منم شکایت کردم. حالا میخوام ببینم حرفم به جایی میرسه که ماشین لگنش رو پسش بدم و پولمو بگیرم ازش؟ لطفا جواب بدید. ممنونم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اولا تامین دلیل کیفری کیند و نظریه متخصص راهور به همراه داشته باشید سپس در ادگاه تقاضای کارشناسی کنید در صورت صحت ادعایتان منتهی به فسخ خواهد شد