مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمين روستايی

با سلام ، مالک زمين زراعتی هستم كه فاقد سند رسمی است و فروشنامه ان هم با مدارک ديگر سرقت شده است. شخصی مبايعه نامه ای از پدر من برای نصف زمين دريافت ميكند به عنوان كمک در گرفتن سند ولی اكنون ادعای مالكيت و تصرف دارد. اصل فروشنامه به نام من بوده است. ايا روشی برای بيرون كردن اين فرد وجود دارد؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
اگر مقصود فروش نبوده است باید قرارداد را ابطال نمایید با توجه به جمیع اوضاع و احوال و شرایط