مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف و اقدام به شکایت و دیه

سلام خسته نباشید پدر من چند روز پیش با موتور از جاده اصلی داشت میومد که تو یه بریدگی یه مزدا وقتی پدرم میرسه دور میزنه و مسیر و میبنده و میخواست مستقیم بره تو کوچه که تا موتورو دید فقط راهشو برید پدرم برا اینک بهش نزنه موتورو میزنه تو جاده خاکی ولی موتور از کنترل خارج میشه و میزنه به در یه مفازه و با ماشین برخوردی نداشت و اهن میره تو دستش میخواستم بدونم ماشین مقصره ؟ میشه ازش شکایت کرد و دیه برای عمل دستش گرفت مرده از ماشین پیاده شد رفت بالا سر بابام ولی داد زد من مقصر نیستم و بدون منتظر موندن امبولانس رفت و من فیلم دوربینم گرفتم بخاطر حال بد پدرم منتظر پلیسم نشدن و با امبولانس بردنش بیمارستان

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با توجه به نظریه افسر کاردان فنی می باید مقصر تعیین شود که اگر به نظریه مزبور معترض بودید میتوانید اعتراض خود را اعلام تا به هیئت کارشناسی ارجاع شود میزان دیه نیز بر حسب نظریه پزشکی قانونی و محاسبه اجرای احکام محاسبه میشه