مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت از توافق نامه در خصوص ملک

شخصی بخشی از ملک خود که دارای شناسنامه و سند مالکیت که تصرف داشته را به برادر خود که از طفولیت تحت تکفل خودش بوده صلح و توافق کرده بخشی در اختیار برادر کوچکتر باشد اما بعد از سالها آن برادر ادعای مالکیت کل زمین را کرده و علی رغم اینکه بارها شورای حل اختلاف رای بنفع برادر بزرگتر که دارای سند مالکیت میباشد صادر کرده اما ایشان در زمین مورد توافق تصرف عدوانی کرده و مزاحمت ایجاد میکند .. آیا برادر صاحب ملک میتواند از توافق و صلح عدول و آن قسمت مورد توافق را باز ستاند؟ با توجه به اینکه سند کل ملک به نام برادر بزرگتر میباشد.

پاسخ ها :

خیراله شکری

خیراله شکری :

سلام
اگر موضوع صلح واگذاری و انتقال قسمتی از ملک باشد قابل رجوع نیست

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام صلح یکی از عقود لازم است و هیچیک از طرفین نمی توانند به تنهایی آن را به هم بزنند برادر کوچکتر با استناد به همان صلح نامه و شهودی که دارد دادخواست الزام برادر بزرگتر را به تنظیم سند نماید