مشاوره حقوقی رایگان - ملک در رهن بانک توسط بانک توقیف شده

بنده
ملکی را خریداری کرده ام و به دلیل عدم پرداخت اقساط بانک خانه را توقیف کرده و به اسم خودش درآورده در حالیکه این وام 18 ساله است و 4سال از اقساط پرداخت نشده... اما الان بانک خانه من را به اسم خودش زده

سوالم : 1. چجوری خانه را پس بگیرم اصلا امکان پس گرفتن هست؟
2. اگر به مزایده بگذارد سهم پدل من را از خانه میدهد یا نه؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام تملک بانک در خصوص رهن می باید با طی تشریفات ماده 34 ثبت اسناد باشد و بعضی از حقوق دانان ماده 777 قانون مدنی را که شرط وکالت در فروش را تجویز کرده است با تصویب ماده 34 منسوخ می دانند با وکیل مشورت نمایید