مشاوره حقوقی رایگان - اعسار در پرداخت مهریه زوجه

سلام برای من زوجه ابلاغیه اومده برای جلسه رسیدگی مهریه که شوهرم تقاضای تقسیط مهریه و اعسار دادن گفتن به من شاهد معارض دارم بیارم خواستم بدونم مادرم و داییم و یا آشنایانم میتونن بیان یا حتما باید غریبه باشن ممنون من برای جلسه دادرسی شاهد آشنا ببرم یا باید غریبه باشه ممنون.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام از جمله شرایط شهادت شرعی ذینفع نبودن در موضوع شهادت و نداشتن خصومت با طرفین است بستگان درچه یک عمدتا حمل بر ذینفع بودن می شود و توسط طرف مقابل قابل جرح است لذا از بستگان نزدیک نباید باشد