مشاوره حقوقی رایگان - فحش ناموسی متقابل زن و شوهر از یکدیگر

با سلام و خسته نباشید اگر زن و شوهر به یکدیگر فحش ناموسی متقابل داده باشند وبدلیل فحش های ناموسی مرد به زن وخانواده زن از همسر شکایت قذف کرده باشند ، زن به خانواده همسر بگوید در زندگی ام دخالت نکنید وگرنه آبرویتان را میبرم و مرد نیز در ویس اقرار کرده باشد که قصد کشتن همسر خود را داشته که به جای مهریه دیه اش را بدهد و زن قصد عملی کردن تهدید را نداشته فقط برای حفظ زندگی خود و جلوگیری از دخالت خانواده شوهرش این کار را کرده باشد
و مرد هم از زن شکایت کرده باشد،زن باید چگونه از خود دفاع کند
1 آیا میتواند پیاما ها را انکار کند بگویید سیمکارت دست همسرم بوده و خودش این پیام ها را داده ؟ چون واقعا یه مدت دست همسرش بود سیمکارت .
2چگونه میتوان کاری کرد که همسرش مجبور شود رضایت دهد چون خودش هم مرتکب جرم قذف و توهین و تهمت شده ؟
3آیا قاضی میتواند مجبور کند که هر دو شاکی رضایت دهند
4 درصورت محکومیت هر دو نفرآیا بر نفقه زن تاثیری دارد؟
( اگر زن در همان شکواییه درخواست نفقه معوقه کرده باشد )

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
پاسخ به این سوال نیازمند گفتگوی متقابل است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

معمولا در این گونه موارد دادگاه سختگیری نمی کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت دفاعیات مذکور را مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید اما خود این حرف که سیمکارت دست همسرتان بوده نه خودتان ادعاست و شما باید ادعایتان را اثبات کنید و ثابت کنید که سیمکارت دست همسرتان بوده و صرف انکار کفایت نمی کند
با بنده تماس بگیرید چون موضوع شما نیازمند گفت و گوی متقابل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر ادعایی امکان دارد ولی مدعی باید آنرا اثبات کند و قاضی به ادله و مستندات توجه میکند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و...

باید اثبات شود سیم کارت دست او بوده است وگرنه صاحب خط باید پاسخگو باشد.