مشاوره حقوقی رایگان - سن برای ثبت نام گواهینامه

سلام من دقیقا متولد 1381/10/28هستم میخواستم بدونم ایا میتونم الان ثبت نام کنم برای گواهینامه پایه سه چون یه جا رفتم گفت میشه و حداقل سن برای ثبت نام به طور دقیق باید چقد باشد و اگه نمیتونم ثبت نام کنم دقیقا در چه تاریخی میتونم ؟

پاسخ ها :

سن قانونی برای ثبت نام گواهینامه ثبت نام گواهینامه پایه سه ثبت نام گواهینامه گواهینامه پایه سه گواهینامه قوانین دریافت گواهینامه