مشاوره حقوقی رایگان - شروع به کار پس از فسخ قرارداد

سلام و خسته نباشید؛ بدلیل عدم پایبندی به تعهدات پیمانکار ( عدم پیشرفت بر اساس زمان بندی، عدم پرداختی به کارگران که منجر به نیمه کاره شدن ساخت و ساز گردیده است، وعده و وعید های پیاپی و عدم انجام امور و ... ) بر اساس مفاد قرارداد شکایت کردیم. اکنون 50 روز است که کار ساختمان انجام نمی شود و ما تامین دلیل هم انجام داده ایم و تا دادگاه نهایی و صدور رای واقعا نمی توانیم صبر کنیم چون روند افزایش قیمت مصالح بشدت به ما ضرر مالی خواهد زد. حال ما خودمان چگونه میتوانیم مراحل ساخت را پیگیر شویم و یا اینکه با پیمانکار دیگری قرارداد ببندیم؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.ابتدا باید وضعیت پیمانکار مشخص شود بعد بتوانید اقدامی کنید.