مشاوره حقوقی رایگان - تخلف شهرداری

با سلام: بنده یک سال میشه که اقدام به ساخت خانه دو طبقه با نقشه و مجوز ساخت شهرداری کردم، سوالی که از اساتید عزیز داشتم این هستش که آیا دستور تهیه نقشه با نقشه و پروانه باید یکی باشند و یا میتواند فرق بکند؟ چون در دستور تهیه نقشه بنده دو پارکینگ با مساحت 50 متر جمعا و دو واحد مسکونی قید شده ولی در نقشه و پروانه یک واحد پیلوت به متراژ 140 و یک واحد مسکونی قید شده!؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از شهرداری پیگیری کنید اما قاعدتا باید یکی باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اطمینان به شهرداری مربوطه مراجعه نمایید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از شهرداری مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

جهت اطمینان به شهرداری مربوطه مراجعه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. پروانه ساخت و نقشه ساختمان ، با شرایطی میتواند با دستور نقشه متفاوت باشد البته با شرایطی خاص
ممکن است که مهندس نقشه کش شما ، نتوانسته که دو پارکینگ را ، که مورد تایید شهرداری باشد ، ترسیم نماید و ..

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کافی است نقشه و پروانه با هم مطابقت داشته باشند