مشاوره حقوقی رایگان - احیای دیوار باغ سنتی

باغی موروثی داریم که میخواهم سهم الارث خودم رو دیوارش مرمت کنم ولی جهاد کشاورزی میگه که باید از بقیه وراث وکالت بگیری در صورتیکه از کارشناس رسمی دادگستری هر کدام از وراث تقسیم نامه داریم و سهم الارث هر ورثه کاملا مشخص هست . لطفا در این خصوص برای احیای دیوار باغ راهنمایی فرمایید . ضمنا سند باغ هنوز بنام مرحوم پدرم میباشد. با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

جهاد نمی تواند تقسیم نامه عادی بین شما را ملاک قرار دهد یا باید وکالت بگیرید یا باید درخواست تقسیم مال مشترک بنمایید