مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

با سلام من خ. هستم بعنوان کارشناس اجرایی در شرکت م. مشغول به کار در پروژه های مختلف نیروگاهی هستم و بیمه من در منطقه 22 تهران می باشد با توجه به اینکه در پروژه نیروگاه های عسلویه -یزد تابان-تاکستان قزوین - کرمانشاه مشغول به کار از سال 88 تاکنون بوده ام سختی کار به من تعلق می گیرد یا نه ضمن اینکه من جانباز 10 درصد و 14ماه و20 روز حضور در جبهه بعنوان بسیجیی از سال 65 تا 68 بودم.
ضمنا من برای ثبت نام سختی کار اقدام نمودم و باتوجه به اینکه فعلا عسلویه هستم و بیمه اینجانب منطقه 22 تهران می باشد سیستم اجازه ثبت نام نداد. ممنون میشوم اگر بتونید راهنمایی کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام تقاضای خود را از طریق سایت اداره کار و تعاون قسمت سختی کار و کارشناسی ثبت کنید تا بررسی شود