مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به گزارش اصلاحی

با سلام من زمینی فروخته بودم و در مقابل منزلی گرفته بودم سند زمینم وکالتی بود و صاحب سند فوت کرده بود وکیل گرفته بودم برای الزام به سند و دریافت حق الوکاله و پرونده در تجدید نظر بود که خریدار زمینم از دست من و وراث سند زمین شکایت کرد دادگاه گزارش اصلاحی نوشت و قرار شد وراث سند را انتقال داده من هزینه دفترخانه سند را هنگام انتقال بدهم و فروشنده منزل به من هم سندش را انتقال داده و هزینه سند را بپردازد که الان وراث سند را انتقال داده اند اما وقتی من اجراییه برای سند منزلم صادر کرده ام متوجه شده ام قاضی بدون استعلام سند و حتی شماره سند را که باید به نام من انتقال یابد رای صادر کرده حالا سوالم این است که این گزارش که به ضرر من بوده و رای تجدید نظر من به طرفیت وراث قطعی شده می توانم اجراییه به طرفیت وراث بدهم و حق الوکاله ام را بگیرم 2- و فرق هزینه دفتر خانه با هزینه سند چیه و خرج کدام بیشتره 3- چون قبلا توافق کردم برا انتقال سند اگر من بر علیه صاحب سند و فروشنده منزل دادخواست بدم خرج سند با کی میشه با فروشنده یا صاحب سند؟

پاسخ ها :

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام دوست عزیز اگر رای بصورت سازشی وگزارش اصلاحی صادر شده بایستی مفاد اون رای اجرا شود واگر اشتباهی صورت گرفته رفع اشتباه وابهام در اجرای رای با قاضی صادرکننده گزارش اصلاحی است در ضمن هر توافقی که قبلا انجام دادید قابلیت اجرا دارد اگر در ان گزارش حق الوکاله وهزینه انتقال سند قید شده شما میتوانید از طریق اجرای احکام وصولش کنید