مشاوره حقوقی رایگان - مال خری

اینجانب در کار تولید کانکس در تبریز مشغولم در شهریور ماه سال 98 یکی از همکاری که باهاش کار میکردم و همیشه ورق گرفته و برای خم کردن به او میبردم تماس گرفت و گفت که یک نفر که تو کار کانکس است مقداری ورق خم شده اضافی داره میخواد بفروشه اگر لازم داری بیاره به تو بخر.
خلاصه ایشان با ورقها آمدن و بنده با سوال از ایشان که چه کاره ای؟ گفت کانکس میسازم، آشنا دارم سفارش میگیرم و میسازم بنده گفتم باشه ورق ها را اگر لازم نداری با باسکول وزن به قیمت روز و با کمی تخفیف دستمزد همکاری میخرم و پولش را چند روزه میدم. و بنده دو بار از همین ورق ها آوردن و به جمع مبلغ حدود 5.900.000 تومان تقریبا معادل یک تن و قیمت نزدیک به روز خریداری کردم و استفاده نمودم و وجه شان را به حساب کارت بانکی که همین الان در گوشی ام مانده به نام خودش واریز کرده و پیامهای واریزی را در سه نوبت براش ارسال کرده و همچنان بعد از 9 مان در گوش ام نگه داشته ام .
و در ضمن چندین بار ایشان آمده و صحبت کرده بودیم که برای کار بیاید کارگاه بنده تا کارگری کنه و هر دفعه به عناوینی نیامد.
حال به عنوان دزدی 30 فقره دستگیر شده واغلب از جایی که براش کار میکرد سرقت میکرده و شنیدم حتی طلاهای خانمش را از خانه صاحبکار دزدیده که گرفتنش. و اعتراف کرده که مقداری را هم به کانکس ساز که بنده باشم فروخته. حال بعد از 9 ماه به سرقت ورق ها هم اعتراف کرده و طرف هم رفته از دست اینجانب در دادگاه شبستر شکایت کرده که حدود 400 میلیون تومان ازش دزدی شده. حال میخواستم در این مورد راهنمایی بفرمایید که بنده چکار باید بکنم؟
منتظر راهنمایی پاسخ سریع شما بزرگوار هستم و آیا بنده که سابقه درخشانی در جامعه و درستکاری و ایمان و اعتقاد دارم و با این اتهام اعتبار و شخصیت اجتماعی ام لطمه بزرگی خورده و از لحاظ روحی و سلامتی به خطر افتاده ام چه عکسل العمل باید نشان بدم و از ین وضع نجات یابم.
خیل خیلی متشکرم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما هم به عنوان مالخر محکوم هستید برای رفع اتهام باید در دادگاه از خود دفاع کنید .در گرفتن وکیل یا نوشتن لایحه کوتاهی نکنید که محکوم خواهید شد .