مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب سرقت توسط همسر

رای در دادسرا
باسلام، از همسرم بابت دزدی و سرقت شكايت كردم ، داديار بدون احضار ايشون و بدون درج اظهارات ايشون ، قرار منع تعقيب صادر كرد! همچين چيزی امكان داره ؟ كه متهم رو نخوان ؟؟؟؟ بعد چجوری داديار علم پيدا كرد وسايلی كه برده شده برا متهم بوده؟؟؟ بدون اينكه متهم رو بخواد فاكتوری بخواد و اظهاراتی بگيره !
واقعا خنده داره !!!!!!!!

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.با ذکر دلایل به قرار منع تعقیب اعتراض کنید وسعی کنید لایحه رو بدید یک وکیل تنظیم کنه.موفق باشید.صادقی زاده وکیل