مشاوره حقوقی رایگان - شكايت سرقت

باسلام، شكايتی در مورد سرقت شوهرم در دادسرا تشكيل دادم ، و داديار بدون احضار شوهرم ، پرونده رو مختومه كردن ، در پرونده فاكتورهامو ارايه دادم ، ولي شاهد معرفي نكردم ، قرار منع بعد يه ماه صادر شد ، دوباره من از طريق شورا و كارشناسي. و گزارش پليس و اقرار مادر شوهرم و اظهارات همسايه ها ، تونستم نزديك ٢٠ ميليون طلا و وسايل تو خونه رو ثابت كنم و راي قطعي شم اومد ، حالا سوالم اينه ؟ مي تونم دوباره پرونده سرقت رو باز كنم ؟ با وجود اثبات محكوميت زوج ؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید پرونده شورا بررسی شود که چه بوده؟به هر شکایتی یکبار رسیدگی میشودمکر در شرایط خاص.