مشاوره حقوقی رایگان - مراحل سند زدن آپارتمان اجاره به شرط تملیک

سلام
من یه واحد آپارتمان خریداری کرده ام دو هفته پیش.
این واحد، اجاره به شرط تملیک هست و متعلق به پدر یک خانواده بوده که در قید حیات نیستن. ایشون چهار فرزند دارند و گواهی حصر وراثت دارن که تمامی ارث متوفی به این چهار فرزند میرسد و وارث دیگری ندارند.سه فرزند به فرزند چهارم وکالت تام فروش و ...داده اند و من این واحد رو از نفر چهارم به صورت وکالتی خریده ام.حالا سوال بنده این است که واسه گرفتن سند با مشکل روبرو نمیشم؟کل وامش دویست هزار تومان مونده و میخوام پرداختش کنم و برم دنبال سند.
مراحل سند زدن چطوره؟ و مشکلی پیش نمیاد؟تشکر

پاسخ ها :

بابک پناهی

بابک پناهی :

استان :

اگه در تفویض وکالت به شما اختیار اخذ سند باشه بله می تونین سند بنام خود بزنین