مشاوره حقوقی رایگان - شرایط فسخ قرارداد اجاره به شرط تملیک

آیا با نوشتن متن یکطرفه از از طرف قرار داد با ترفند و ارسال از طریق پست با نامه ی دستی قرارداد فسخ خواهد شد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد با شرایطی بله

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مفاد قرارداد را بررسی و شرایط تحقق فسخ را در نظر گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق فسخ داشته باشید می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و در صورت اختلاف باید دادخواست تنفیذ فسخ بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فسخ برهم زدن معامله می باشد با توجه به پیش بینی در قرارداد می تواند برای یک طرف هر دو طرف و یا ... در نظر گرفته شود لذا صاحب فسخ می تواند اعلام اراده خود مبنی بر فسخ را طبق اظهارنامه مطرح نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر باید شرایط فسخ در قرارداد باشد تا با ارسال اظهارنامه فسخ را مطابق بند قرارداد اعلام و از طریق دادگاه برای تنفیذ فسخ اقدام نمود.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✅سلام
باید مفاد قرارداد را بررسی و شرایط تحقق فسخ را در نظر گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مفاد قرارداد را بررسی و شرایط تحقق فسخ را در نظر گرفت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام بایستی مفاد قرارداد بررسی گردد تحت شرایطی امکان فسخ وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خبر باید در دادگاه اقامه دعوا
فسخ صورت بگیرد و قاضی حکم به
فسخ قرارداد صادر نماید