مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای ارش و خسارت خودرو

با سلام
بنده خودروی را فروختم مدل پایین و کل ثمن معامله رو دریافت کردم بعد از اعطای وکالت 5 روزه جهت تعویض پلاک ، متاسفانه خریدار تعویض پلاک نکرد و گفت ماشین شما ایراد دارد خودروی شما مشکل یاتاقان دارد و روز خرید با مکانیک ماشین بنده را بازدید کرد و بنگاهی نوشت خودروی فوق به رویت خریدار رسیده و طبق برگه کارشناسی دور رنگ است و طبق یکی از بندهای مبایعه نامه مقرر شده خودرو به رویت خریدار و یا کارشناس فنی رسیده و از کمیت و کیفیت موضوع اطلاع دارد و همسرم و دوستشان شاهد هستند که مکانیک تمام عیوب رو گفته و شخص با وضع موجود خودرو رو خریداری کرده است و الان هم موضوع به شورای حل اختلاف رسیده و شخص و بنگاهی میخواهند مجدد از من اخاذی کنند و پول بگیرند

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به قولنامه خود استناد کنید و بدون حکم دادگاه به کسی پول پرداخت نکنید