مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمین کشاورزی

با سلام
چند قطعه زمین کشاورزی که حدودا از 60 سال پیش از طرف ارباب ان زمان در اختیار پدر بزرگ بنده قرار داده شده بوده (به عنوان رعیت) در حال حاضر هم در اختیار ماست.
ان شخص پس از انقلاب از کشور گریخته و در حال حاضر هیچگونه اثری از او نیست!
همه همسایه زمینها هم در منطقه ما رو مالک زمین میدونن.
این در حالیه که ما هیچ برگه واگذاری از طرف ارباب نداریم.
راهنمایی بفرمایید چگونه میتوانیم مالک زمینها شویم و دوم اینکه چگونه میتوانیم به غیر واگذار کنیم.
در حال حاضر هم هنوز زمینها کشت میشوند و درامد انها به خیریه داده میشود .
ضمنا هیچ کس هیچگونه ادعایی بر زمینها ندارد.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مدارک مربوط به پرداخت به خیریه را باید رویت کرد