مشاوره حقوقی رایگان - دیه دررفتگی ترقوه

با سلام.
میزان دیه دررفتگی ترقوه شانه بهمراه محدودیت حرکتی شانه سمت چپ و بیحسی پوست ناحیه شانه چقدر است ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دیه :
موجب دو سوم دیه همان عضو
سال :
دیه کامل در سال مربوط :
3،300،000،000 ریال
مستندات :
از قانون مجازات اسلامی :
ماده 571 : دررفتگی استخوان از مفصل، درصورتی که موجب شلل یا از کارافتادگی کامل عضو نگردد، موجب ارش و در غیر این صورت موجب دو سوم دیه همان عضو و در صورت درمان بدون عیب موجب چهار پنجم از دو سوم دیه آن عضو می باشد.
ماده 549 : موارد دیه کامل همان است که در مقررات شرع تعیین شده است و میزان آن در ابتدای هر سال توسط رئیس قوه قضائیه به تفصیل بر اساس نظر مقام رهبری تعیین و اعلام می شود.