مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام بند از کسی از دوستان مقداری پول طلب دارم که ایشان مدت یک سال و نیم بعد از وعده های مکرر سند ماشین خودش رو به صورت وکالت بلاعزل و تام به بنده داده با تمام مدارک ولی ماشین زیر پای خودش هست و برای بنام زدن سند باید ماشین و برگه تعویض پلاک باشه من ایا میتوانم با همین وکالت نامه فروش درخواست توقیف خودرو رو کنم یا نه و باید چکار کنم تا بتونم ماشین رو بگیرم در ضمن هیج مبایعه نامه هم بین ما نوشته نشده حتا به صورت دستی و یا این که من با وکالت فروش ماشین رو بین خودم و شخص دیگری معامله کنم با مبایعه نامه او اون شخص اقدام به این کار کنه با تشکر

پاسخ ها :

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام شما چون اختیار واذن در فروش ماشین را دارید میتوانید نسبت به تنظیم مبایعه نامه فروش به نام خود یا شخص ثالث اقدام نماید واز طریق اون مبایعه نامه خودت یا اون شخص ثالث اقدام به طرح دعوی به خواسته الزام به حضور در دفترخانه جهت انتقال رسمی خودروی موصوف نماید