مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی انحراف تیغه داخلی بینی

با سلام بنده 22سالم هست از شهر اهواز دچار اختلالات تنفسی هستم و انحراف تیغه داخلی بینی که شب ها در حین خواب دچار اختناق میشوم سوال داشتم آیا معافیت سربازی بهم تعلق میگیرد البته در 18سالگی هم عمل بینی داشتم ولی درمان نشدم

پاسخ ها :

معصومه السادات  شريعتي نوري

معصومه السادات شريعتي نوري :

سلام. قبل از گرفتن دفترچه اعزام به خدمت اقدام کنید جهت معافیت. مراجعه کنید به حوزه نظام وظیفه جهت پیگیری معافیت پزشکی. کمیسیون پزشکی بررسی می‌کند واحتمال 50.50معاف میشوید