مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت

با سلام بنده در تاریخ 1395/5/7 یکدستگاه خودرو تیبا با شرایط لیزینگی قولنامه کردم تمامی اقساط را به حساب شخص فروشنده واریز نمودم حال پس از گذشت هفت ماه از پرداخت آخرین قسط فروشنده به بهانه های مختلف اقدام به زدن سند به نام نمی نماید هم اکنون سند در رهن شرکت سایپا میباشد چون فروشنده در پرداخت اقساط به موقع کوتاهی نموده و نهصد هزار تومان جریمه تعویق داراست
لطفا راهنمایی فرمایید سپاس .

پاسخ ها :

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام شما میتوانید نسبت به طرح دعوی در شورای حل اختلاف به خواسته الزام فروشنده به پرداخت اقساط معوقه در حق شرکت لیزینگ اقدام فرماید