مشاوره حقوقی رایگان - پارک همسایه در مقابل پارکینگ

سلام و وقت به خیر
منزل ما یک آپارتمان 4 طبقه تک واحدی است که دارای 3 پارکینگ می باشد و یکی از پارکینگ ها متعلق به بنده است. یکی از همسایه ها دو ماشین دارد که یکی را داخل پارکینگش می گذارد و دیگری را بیرون جلوی درب پارکینگ که جلوی موقعیت پارکینگ خودش است. به هر حال با این کار امکان خروج از پارکینگ برای من میسر نیست و هر بار ایشان باید بیاید و ماشین دوم را از جلوی پارکینگ بردارد یا باید همسایه دیگر ماشین خود را بردارد تا من بتوانم بیرون بروم.
چند بار به ایشان گفته ام که ماشین خود را جلوی پارکینگ پارک نکند ولی ایشان می گوید چون جلوی ماشین خودش است حق دارد، در حالی که به نظر من می رسد پارک جلوی پارکینگ کلا تخلف است.
ممکن است راهنمایی بفرمایید که حق با بنده است یا خیر؟

پاسخ ها :

پارک جلوی پارکینگ همسایه پارک جلوی پارکینگ در ساختمان پارک همسایه مقابل پارکینگ مزاحمت پارک خودرو همسایه پارک خودرو در ساختمان پارک خودرو در پارکینگ پارک خودرو پارکینگ قوانین پارک خودرو قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان خودرو