مشاوره حقوقی رایگان - میزان دیه

باسلام میخاستم میزان دیه براساس نامه پزشکی قانونی چقدر میشه 1جراحت حارصه سینه بمیزان شش هزارم دیه کامل 2جراحت حارصه قوزک پای چپ 3 جراحت انگشت شست پای راست 4جراحت حارصه انگشت کوچک دست راست 5 کبودی زیر ناخن انگشت کوچک دست راست 6 بریدگی لب تحتانی بمیزان دوهزار م دیه کامل 7سرخی سمت چپ صورت 8 سرخی بین دو ابرو 9سرخی گونه سمت. راست 10 سرخی بازوی چپ 11 تورم لب تحتانی با تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

خواهشا. وکلای عزیز. جواب. بدهید

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام دوست عزیز در حدود 3درصد دیه کامل میباشد که هر درصدی مبلغ دو میلیون وسیصد هزار تومان است