مشاوره حقوقی رایگان - تمکین نکردن

سلام من و همسرم 38 ساله ازدواج کرده ایم بیشتر اوقات تمکین نمیکند اخلاقش خیلی بده حتا با بچه ها هم ناسازگاری میکنه هفته ای میره خونه مادرش اعصاب همه را تو خونه خورد کرده و همیشه میگه بریم دادگاه طلاق مرا بده میخاستم بدونم غیر از مهریه چیز دیگه ای بهش تعلق میگیره یا نه ؟ باتشکر

پاسخ ها :

حقوق مالی زن در صورت طلاق حقوق مالی زن در طلاق عدم تمکین زن طلاق در صورت عدم تمکین حقوق مالی زن تمکین طلاق از طرف مرد طلاق