مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر ضرب و جرح

با عرض سلام من و خانمم چند وقت پیش برای خواسته طلبمان رفته بودیم در خانه بدهکار که ایشان و همسرشان به ما حمله ور شدن و ما فقط از خود دفاع کردیم..روز بعد فهمیدیم که انها شاکی ما شده اند و ما هم رفتیم شاکی اونها شدیم خلاصه رای دادگاه من را محکوم کرده به سه ماه و یک روز حبس تعزیری و دیه طرف و خانمم جریمه دادگاه و دیه طرف
ممنون میشم اگر راهی برای تجدید نظر هست راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.دلایل خود را ضمن تقدیم لایحه تجدیدنظر خواهی به دادگاه تجدیدنظر تقدیم کنید.اگر می توانید وکیل داشته باشید