مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر در مورد حکم ضرب و جرح

اسفند سال گذشته با خانمی درگیر شدم ایشون فحاشی کردند و من ایشون رو زدم،‌ ایشون بعد از چند ماه رفتن شکایت کردن و در مرحله ی اول قاضی قرار منع تعقیب صادر کردن ولی با اعتراض ایشون الان 39هزارم دیه بریده شده
- اول اینکه دیگه به نرخ امسال حساب میشه یا پارسال؟ چونکه حادثه در سال گذشته بوده
- دوم اینکه چه طور اعتراض کنم که حکم کمتر بشه ؟ توی اعتراضم چی رو باید رعایت کنم؟ و آیا اصلا کم میشه ؟ آیا فحاشی که ایشون کرده و اینکه ایشون شروع کننده ی دعوا بودن تاثیری توی تخفیف حکم داره؟

پاسخ ها :

تجدید نظر ضرب و جرح ضرب و جرح فحاشی