مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر در مورد حکم ضرب و جرح

اسفند سال گذشته با خانمی درگیر شدم ایشون فحاشی کردند و من ایشون رو زدم،‌ ایشون بعد از چند ماه رفتن شکایت کردن و در مرحله ی اول قاضی قرار منع تعقیب صادر کردن ولی با اعتراض ایشون الان 39هزارم دیه بریده شده
- اول اینکه دیگه به نرخ امسال حساب میشه یا پارسال؟ چونکه حادثه در سال گذشته بوده
- دوم اینکه چه طور اعتراض کنم که حکم کمتر بشه ؟ توی اعتراضم چی رو باید رعایت کنم؟ و آیا اصلا کم میشه ؟ آیا فحاشی که ایشون کرده و اینکه ایشون شروع کننده ی دعوا بودن تاثیری توی تخفیف حکم داره؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شروع کننده مهم نیست . اما میزان حکم بسته به شرایط پرونده و متهم متفاوت است . نرخ دیه بر اساس زمانی است که تعیین شده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دیه یوم الادا است و به تاریخ پرداخت باید محاسبه گردد .خیر بابت فحاشی شما هم باید شکایت میکردید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام محاسبه مبلغ دیه ، به نرخ یوم الادا میباشد
اگر حکم قطعی نشده باشد می توانید تجدیدنظر خواهی نمایید
و شما هم میتوانید شکایت توهین و فحاشی را علیه ایشان مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید البته اگر رای قابل اعتراض باشد.
در صورت اعتراض دادگاه تجدیدنظر یا مبلغ مذکور را تایید می کند یا حکم برائت صادر می کند.
دیه به نرخ سال 1401 محاسبه می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل
لایحه تخصصی تنظیم گردد
با یک وکیل مشورت نمایید و لایحه را وکیل تنظیم کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دیه با مبلغ پایین اصولا رای قطعی است. اگر حق تجدیدنظرخواهی دارید اعتراض کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از باب فحاشی و ... می توانید شکایت نمایید
پرداخت دیه به نرخ یو م الاداست می توانید اعتراض کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مبلغ دیه به نرخ تاریخ پرداخت می باشد ظاهراً این مقدار از دیه قطعی بوده و قابل اعتراض نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه به نرخ زمان پرداخت محاسبه میشود و شما نباید تحت شرایط اقدام به ضرب و جرح می‌کردید و استناد به فحاشی خانم رافع مسولیت شما نیست

الهام  موسوي سهزابي

سرکار خانم الهام موسوي سهزابي :

پرداخت دیه قیمت روز پرداخت می باشد چون زیر 10درصد هست امکان اعتراض وجود ندارد می توانید بابت فحاشی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مستحضر باشید که دیه به نرخ روز که شخص باید بپردازد حساب میشود و در صورتی که حکم شما قطعی نشده باشد امکان تجدید نظر برای شما وجود دارد زمان شما نیز می توانید تحت عنوان فحاشی شکایت کنید مجازات آن با توجه به نوع کلمات متفاوت است می‌توانید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مبلغ دیه ، به نرخ روز پرداخت محاسبه می شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

1- به نرخ هر سالی که پرداخت کنید.
2- در مهلت 20 روزه بعد از صدور رای به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و با نوشتن لایحه اعتراض خود را بیان کنید.
دیه کمتر نميشود.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه حق تجدید نظرخواهی دارید اعتراض کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

فحاشی ایشان تاثیری در مجازات شما ندارد و اگر شاکی هستید باید شکایت توهین مطرح کنید. دیه به نرخ یوم الادا یعنی به نرخ زمانی که پرداخت میشود محاسبه میشود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مواردی که فرمودید تاثیری بر میزان دیه ندارد . دیه هم یوم الادا است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

محاسبه مبلغ دیه ، به نرخ زمان پرداخت یا یوم الادا میباشد
اگر حکم قطعی نگردیده است می توانید تجدیدنظر خواهی نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،
در مهلت مقرر نسبت به رأی صادره
اعتراض و تجدیدنظر خواهی کنید
ضمن ارایه دفاعیه مقتضی پیگیری نمایید

دیه به نرخ روز محاسبه و پرداخت خواهد شد.

در خصوص فحاشی ایشان بایستی شکایت خود را
ثبت و با دلایل محکمه پسند موضوع را
اثبات نمایید.