مشاوره حقوقی رایگان - سفته

باسلام یکی از فرزندان از مادر بی سواد خود سفته را بصورت اثر انگشت در خواب از مادر گرفته و امضاء ندارد حالا پس از مرگ مادر می تواند سفته را به اجرا بگذارد

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرمادرتان در زمان حیات دارای امضاخطی بوده وفقط باامضاء خطی اسنادراامضاء می کرد,این اثرانگشت ,اثرحقوقی وقانونی ندارد ولی اگرامضاء زمان حیات ایشان با اثرانگشت بوده اصل بربدهکاربودن مادراست واثبات اینکه درخواب ازش اثرانگشت گرفته غیرممکن می باشد.وورثه که ماترک راببرند باید بدهی رابپردازند.