مشاوره حقوقی رایگان - نزاع

سلام چند شب پیش عده ای که اتفاقا آشنا هم بودند به مغازه برادر من ریخته و او را با چاقو زخمی کرده. بعد من و برادر دیگرم رسیدیم و با آنها درگیر شدیم که باعث زخمی شدن دو طرف با چاقو و صدمات دیگر شد. چون درگیری بزرگ بود میگویند اگر شکایت رو پیگیری کنیم ممکن است نزاع دسته جمعی محسوب شده و ما هم بازداشت شویم. البته طرف مقابل سابقه دار بوده و 22 بهمن سال گذشته مورد بخشش قرار گرفته و سابقه شرار زیادی دارد. ما نگران سوپیشینه دار شدن خود هستیم شاهد قابل اطمینانی هم نداریم. بعد درگیری با کلانتری تماس گرفتیم و مامور آمد ولی افراد متواری شده بودند.

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام‌
اگر شما‌ در درگیری از چاقو استفاده‌ نکردید شکایت‌ رو پیگیری کنید
در شکایت‌ قید کنید که به محل کسب شما حمله‌ ور شدند