مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو

با سلام بنده با یک نفر دیگر در یک ساختمان دوطبقه همسایه ایم که سه دانگ ساختمان به نام من هست با ورودی مجزا و ورودی همسایه همکف از پارکینگ می باشد و آمده میگه که ماشین را جلوی درب من پارک نکن ،آیا این حق را دارد چنین حرفی بزند

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام
چنانچه‌ خودروی‌ خودتون‌ رو جلوی‌ درب پارکینگ‌ پارک‌ کنید و مانع ورود و حروج‌ خودروی‌ همسایه‌ تون‌ بشید حق با ایشان‌ است
اگر‌ محل پارک‌ خودرو یعنی پارکینگ‌ هم‌ به صورت‌ مشاع باشد راهش‌ این‌ است‌ که دادخواست خلع ید مشاعی مطرح‌ بفرمایید