مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه عندالمطالبه

با سلام وتشکر از شما
من تقاضای دریافت مهریه ام که عندالمطالبه به تعداد 114سکه می باشد کردم و به اداره ثبت مراجعه بعد از نامه از محضر و با پر کردن فرم های دارایی همسرم منزل و ماشین گفتن ده روز دیگر مراجعه شود حال همسرم با پا در میانی و قبول شرایط من که معایبش رو برطرف کنه سازش کردیم و هنوز از تصمیم من که گرفتن مهریه هست آگاه نیست لطف کنید راهنمایی کنید چکار کنم، اگر خواسته باشم فعلا مهریه رو نگیرم میشه کاری کرد مدتی در حال اجرا باشه و همسرم هم نتونه اموالش رو بنام کسی بزنه
متشکرم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بستگی به مفاد سازشتون دارد ولی در هر حال مهریه حق زن هست و در هر شرایطی میتونید مطالبه نمایید .